Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Iceberg

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Buran skjær

Reserveskjær av høy karbonlegering og utforming som gir høyhastighets- og aggressiv boring. Passer også til Tornado-, Helios-, Classic-og Motorshtorm -isbor.
Fra kr 249,00

Iceberg Euro 130mm

Tonar Iceberg Euro 130mm har på kort tid blitt det opplagte valget for både konkurransefiskere og de som ønsker en kvalitetsbor med ekstremt godt "bett" i isen, men til en rimelig pris i forhold til egenskaper og materieler. Disse isborene er designet for krevende forhold med en solid, men likevel lett konstruksjon. Laget i Russland. Kan med fordel brukes med en skrutrekker eller med en motorbor. Monteringsdiameter: 22 mm '' standardboremotor ''
kr 1 469,30 kr 2 099,00

Iceberg Siberia 160mm

Stabil og meget god 160mm isbor med drenerende skjær som skjærer like godt i våt is som i tørr is. Rimelige reserveskjær, og rimelig forlenger er en fordel. Boren har innebygget forlenger som enkelt reguleres til ønsket boredyp. Innfestningen til sveivleddet er meget enkel og ikke minst, solid. Skal mye til om det blir slark her: Flere års erfaring med andre 160 millimeter tilsier at denne er av den sorten som man kan stole på.
kr 1 679,30 kr 2 399,00