Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Havfiske

Havfiske

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Lawson Offshore Boat 7`40LBS (Outlet)

Kraftig todelt havfiskestang for medium/ kraftig havfiske. Stanga er utstyrt med gode detaljer både i håndtak, snellefeste og ringer. Mange store kveiter og torsk har havnet i båten med denne.
kr 999,00

Okuma Cortez - 3sec * 6'6" 30-50lbs (Outlet)

Meget god stang for fiske etter stor torsk, sei, kveite m.m. Takler det meste av måter å fiske på. Solid Evaporen håndtak med sterkt snellefeste. Solide rustfrie ringer og forseggjorte ringsurringer. Progressiv aksjon i et lett stangemne. 3-delt, leveres i solid futteral.
kr 999,00

Poseidon 200

Lett lita havfiskesnelle med store kvaliteter på materialer og funksjon.
Fra kr 1 399,00

Prey Jigger V2

Prey Jigger V2 er en ny og videreutviklet versjon av de etter hvert så kjente Prey Jiggerne. Stengene er tatt fram med tanke på det moderne og aktive havfisket. De er produsert i 30-tonns karbon med en E-glass kjerne i høy kvalitet. Denne kombinasjonen har gitt noen smekre stenger med utrolig lav vekt som passer nye og lette havfiskesneller perfekt! De lave vektene og aksjonene gir stenger som blant annet passer perfekt til det spennende og aktive jiggfisket. Serien har en rekke detaljer og snellefeste, foam og stangringer er fra øverste hylle og viser at vi her snakker om et high end produkt. Selv om stengene har lav vekt og er smekre, finnes det løftekraft i massevis. Prey Jigger V2 leveres i fire spennende versjoner, alle med deling i håndtak.
Fra kr 2 999,00