Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori fluestenger

fluestenger

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Evotec Cast Fast 15' #10 4-delt

kr 3 745,00 kr 7 490,00

Hardy Zephrus AWS (Utgående modell)

Hardy Zephrus bruker Hardys prisvinnende Sintrix materiale - Sintrix 440. Zephrus viser rask aksjon og forbedret følelse i hånden til å være en fast-action modell, samtidig som den genererer høy linehastighet og fenomenal linekontroll. AWS eller "All Water Series" er laget for å lappe gapet mellom lette ferskvanns stenger, og den tyngre saltvanns serien, med saltvannsbestandige deler, som karbon og aluminium snellefeste, større guide-ringer og kraftigere aksjon.
Fra kr 4 899,00

Hardy Zephrus FWS (Utgående modell)

Hardy Zephrus FWS ( fresh water series) bruker Hardys prisvinnende Sintrix materiale - Sintrix 440. Zephrus viser rask aksjon og forbedret følelse i hånden til å være en fast-action modell, samtidig som den genererer høy linehastighet og fenomenal linekontroll.
Fra kr 4 549,00

LTS Dynamic 12,6` 4-delt #8/9

LTS Dynamic er den nye ultimate utgaven av LTS-stenger. Stengene har en aksjon som minner om vår vellykkede serie X1 og Explosive. Stengene er litt lettere, og hvis du tar disse stengene i hånden, vil du sannsynligvis oppleve en hyggelig overraskelse. Stengene leverer langt utover det som forventes av ei stang i denne prisklassen. LTS Dynamic er også preget av en LTS-aksjon med en relativt flat spiss og en 2/3 ensartet aksjon, noe som gjør stangen egnet for både nybegynnere og de med mer erfaring. Stengene er utstyrt med snakeringer og et svart aluminium snellefeste.
kr 2 499,00

LTS Nitro enhånds

LTS NITRO ble utviklet med det mål å oppnå høyest mulig linehastighet, selv med kortere bevegelser nært kroppen. NITRO-serien har en dyp rask aksjon, men den raske grafitten og den lettere toppdelen tillater et kort slag og følelsen av at stangen reagerer raskt, samtidig som den har en dyp aksjon. For å gjøre NITRO-serien så lett og "skarp" som mulig, bestemte vi oss for å fjerne unødvendig lakk. Lette snellefester, stangringer, grafitt og minimal med lakk, gir stengene en fjærlett følelse og enorme kraftressurser.
Fra kr 3 799,00

LTS Valhalla 9` #5 4-Delt

kr 1 499,50 kr 2 999,00