Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Fjellski

Fjellski

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Fischer Country Crown

Bred smørefri turski uten stålkanter som brukes både i og utenfor løyper. Vario Crown-mønster med inndelte soner for sikkert feste og god gli, spesielt ved skiftende føreforhold. Utviklet med Power Layer for økt stabilitet, god slitestyrke og betydelig vektreduksjon. Ideell ski til turgåere og hundeeiere som går i terreng uten behov for stålkanter. lett og sterk trekjerne, forsterkede sidekanter og sintret svartsåle gjør Country til en kvalitetsski med de nødvendige egenskapene for en god skitur. 8mm innsving gjør også at skiene er lette å svinge og ploge. Anbefalt skilengde er kroppslengde + 15-30 cm, litt avhengig av kroppsvekt.
Fra kr 1 760,00

Fischer E 109 Villmarka

Bred og lett fjell- og jaktski fra Fischer. Med det kjente Easy Skin systemet får du muligheten til enkelt å sette på kortfell for godt og sikkert feste. E109 Villmarka er uten stålkanter, og er en hundevennlig ski for variert bruk utenfor løypene.
Fra kr 2 599,00

Fischer E89 EASY SKIN XTRALITE

Allsidig smørbar stålkantski som benyttes mest i løyper, men også utenfor ved ved fast underlag i marka og på fjellet. skiene har Rocker for bedre flyt. Lett og Sterk trekjerne og sintret svartsåle gjør at skiene har lang levetid og god glid. Easy Skin gir mulighet for Fischers egenintegrerte fell. Enkelt feste i forkant av smørelomma som fellen lett klipses på og festes til smøresona, genialt enkelt og raskt på og av. Anbefalt skilengde er kroppslengde + 15-25 cm.
Fra kr 2 499,00

Fischer E99 Crown xtralite

Smørefri utgave av Fischers legendariske E99 Xtralite. Fischer E99 Crown Xtralite er førstevalget for deg som vil ha en letthåndterbar, smørefri allroundfjellski. Et suverent valg for varierte turer både i og utenfor skisporet. Fischer har markedets beste smørefrie mønster.
Fra kr 2 999,00

Åsnes Finnmark Smørefri

Smørefri hundeski for lange turer i variert terreng. Kortfellefeste for X-skin.
Fra kr 2 879,00

ÅSNES BREIDABLIKK BC SKI SMØREFRI

Allsidig hundeski uten stålkant og med smørefri såle
Fra kr 3 119,00

ÅSNES BREIDABLIKK HUNTER BC SKI

Den mest allsidige hundeskien uten stålkant
Fra kr 3 119,00

ÅSNES BØRGE OUSLAND BC SKI

Veldig lett og allsidig fjellski som passer i sporet
Fra kr 3 199,00

Åsnes Cecilie BC Ski Smørefri

Cecilie BC Waxless er en smørefri ski som sett bort fra sålen er ellers identisk med vår mangeårige storselger Cecilie BC. Dette er en ski som i sin tid ble utviklet i samarbeid med eventyreren Cecilie Skog. God innsving og bredde gjør skien lettsvingt og gir gode flyt-egenskaper. Den har hel stålkant og et moderat gå spenn som er tilpasset jenter. En kjøreglad og optimal fjellski for turglade jenter, og den blir levert med Åsnes sin patenterte fellelås.
Fra kr 3 439,00

Åsnes Falketind

Falketind 62 Xplore er en superlett og kjørevillig fjellski med mye innsving, som i 180cm lengde gir en radius på 18,7 meter. Denne skien er konstruert med et spenn som gjør den fin å gå med, samt at det gir god glid med kortfell.
Fra kr 4 399,00

ÅSNES FINNMARK 54 BC SKI

Finnmark 54 BC Hundeski for lange turer i variert terreng
Fra kr 2 879,00

ÅSNES INGSTAD BC SKI

Ultimat fjellski for bratt terreng og krevende nedkjøring
Fra kr 3 599,00