Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Fiskeutstyr

Fiskeutstyr

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Lamson Guru 3,5 HD Reel II

kr 2 379,00 kr 3 399,00

Lamson Guru 4HD Reel II

kr 2 499,00 kr 3 599,00

Lamson Speedster 3,5 HD Black/org

kr 3 299,00 kr 4 699,00

Dam Quick 7 FD

Quick 7 serien er Dam sitt flaggskip! Utviklet i Tyskland og med vekt på bruk av kvalitetskomponenter. Denne HI-Speed snella er det perfekte verktøy for innland og saltvannsfiske etter store og raske fisker. Drevene og det forseglede bremsesystemet gir deg en supertight og problemfri snelle. Den nye innovative vedlikeholds luka gjør det enkelt å komme til snellas lager for smøring og vedlikehold. Dette er ei snelle som er klar for kampen mot drømmefisken!
Fra kr 1 899,00

Savage Gear Custom Boat

Fra kr 1 499,00

Prey Jigger V2

Prey Jigger V2 er en ny og videreutviklet versjon av de etter hvert så kjente Prey Jiggerne. Stengene er tatt fram med tanke på det moderne og aktive havfisket. De er produsert i 30-tonns karbon med en E-glass kjerne i høy kvalitet. Denne kombinasjonen har gitt noen smekre stenger med utrolig lav vekt som passer nye og lette havfiskesneller perfekt! De lave vektene og aksjonene gir stenger som blant annet passer perfekt til det spennende og aktive jiggfisket. Serien har en rekke detaljer og snellefeste, foam og stangringer er fra øverste hylle og viser at vi her snakker om et high end produkt. Selv om stengene har lav vekt og er smekre, finnes det løftekraft i massevis. Prey Jigger V2 leveres i fire spennende versjoner, alle med deling i håndtak.
Fra kr 1 399,00

Poseidon 200

Fra kr 2 500,00

Skeena Gloves neopre

Fully waterproof from wrist to fingertips. Unfurl the map. Run your fingers along the Coastal Range ridges. And get decked out for steelhead season warmth in Simms’ Skeena Glove. Fully waterproof from wrist to fingertips, gloves feature a shark-skin textured palm for superior bite on slippery objects. Deluxe interior laminate material includes a moisture-wicking grid fleece. And gasket cuffs seal the wrist, blocking migrating water from trespassing up your sleeves.
Fra kr 449,00

Lawson Northern Lite

Fra kr 999,50