Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Fluesneller

Fluesneller

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Daiwa Reel Greaser

Meget godt og holdbart fett til bruk på snellene. Praktisk belgbeholder med lang tut for å nå inn i kriker og kroker på snellene.
kr 69,00

Daiwa Reel Oiler

Meget god olje i praktisk pennutførelse med spiss som kommer lett til i kriker og kroker.
kr 69,00

Guideline Favo

Fra kr 1 299,00

Guideline Halo, Black Stealth

Guideline Halo fluesneller i fargen Black Stealth har markedsledende kvaliteter i sin prisklasse: mykt-, stabilt- og vanntett bremsesystem, hel ramme, attraktivt design og modeller for alle typer fluefiske.
Fra kr 2 799,00

Guideline Vosso, Glossy Slate Black

Vosso er våre mest eksklusive fluesneller laget av high-end materialer med et bremsesystem som takler det mest krevende fisket i både fersk- og saltvann.
Fra kr 4 999,00

Hardy Cascapedia Colour Edition 10/11

Cascapedia Limited Colour Edition produseres kun i str 10/11, og er dermed ei snelle med stor kapasitet til også det grove laksefisket. God brems takler storfisk, og lyden er noe for seg selv. Fargesettingen er et frisk innslag, og det begrensede antallet gjør at det er en utgave ikke "alle og enhver" går rundt med. Finnes i fargene Orange, Blue og British Racing Green
Fra kr 5 999,00

Hardy Cascapedia Light Salmon Reel #8/9

Light Salmon #8/9
kr 6 999,00

Hardy Cascapedia Sea Trout Reel #6/7

Sea Trou # 6/7
kr 5 999,00

Hardy Fortuna Z

Hvis du planlegger å ta noen skikkelige fighter med fluestanga, ​​er det sannsynligvis best å velge en Fortuna Z snelle. Den nye Fortuna Z har Hardys superpålitelige "multi -pad plate -drag -system" som genererer 13,6 kg + bremsekraft. Fullt forseglede og hardanodiserte Fortuna Z bør være snella for saltvannsfiskere og ferskvannsfiskere som ser etter den ultimate kombinasjonen av styrke, kraft og pålitelighet. 4 størrelser og sterkt begrenset opplag i Norge.
Fra kr 7 999,00

Hardy HBX FWS Reel

UTGÅENDE MODELL!
Fra kr 3 299,00

Hardy Perfect The Alta Limited Edition

Hardy Perfect Salmon Rivers 4 1/2'', The Alta Limited Edition. Hver enkelt snelle er håndlaget på fabrikken i Alnwick England. Kun 2 stk nummerert 22 og 34. Ved bestilling, vennligst opplys hvilket nummer som ønskes. Forbehold om utsolgt. Vi vil snarest gi beskjed om et nummer er utsolgt.
kr 8 999,00