Søk
Bilde for kategori Dunjakke

Dunjakke

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Arc'teryx Cerium LT Hoody (m)

Den effektive, allsidige dunjakken med hette Cerium LT gir eksepsjonelt mye varme per vekt, og fungerer både som mellomlag eller på egen hånd i kjølige, tørre forhold. Førsteklasses dun med fyllevne 850 tåler mye og gir god varme. Skallet i Arato™ 10 gir holdbarhet med lav vekt, og Down Composite Mapping™ plasserer den syntetiske isolasjonen Coreloft™ på strategiske steder som er spesielt utsatt for fuktighet. Den formsydde konstruksjonen beveger seg med kroppen, og den isolerte hetten StormHood™ gir dekning uten å innskrenke sikten. Kan enkelt stappes i liten pose som ligger i lommen.
Fra kr 2 999,00

Arc'teryx Thorium AR Hoody (m)

Dunhettejakke for all slags bruk, laget av holdbare materialer og fyll av grå gåsedun med fyllevne 750. Fungerer som varmt mellomlag eller for seg selv i kjølige, tørre forhold.Solid og varm dunjakke med 750 fill europeisk grå gåsedun. Hoftelang. Down composite mapping, bruker både dun og syntetisk fyllmatriale (coreloft), syntetisk der det er mest utsatt for væte; Under ermer, på krage, ytterst på ermene og i hetta. 2 ytterlommer med glidelås.
Fra kr 3 499,00

Bergans Bismo Down Jacket (m) - Forest Frost

Vindtett og vann-avvisende yttermateriale. Fylt med 80/20 RDS dun. Produktet inneholder bluesign®-godkjente materialer og detaljer.
Fra kr 2 549,00

Bergans Bismo Down Jacket (m) - Navy

Vindtett og vann-avvisende yttermateriale. Fylt med 80/20 RDS dun. Produktet inneholder bluesign®-godkjente materialer og detaljer.
Fra kr 2 999,00

Bergans RØROS DUNJAKKE (M) Navy / Inca Gold

La vinteren komme! Røros Down Jacket gir deg full beskyttelse og masse varme når gradestokken kryper langt under null.
Fra kr 3 699,00

falketind down750 Hood (M) Hawaiian Surf/ Indigo Night

falketind down750 Hood Jacket er vår mest allsidig dunjakke med hette, og er laget for alle aktiviteter året rundt. Lett, enkel å pakke sammen og fylt med sertifisert dun.
Fra kr 2 999,00

lyngen down850 Hood (M) Hawaiian Surf/ Indigo Night

Den pakkbare lyngen down850 Hood er det perfekte isolasjonsplagget for toppturer og vår letteste dunjakke med hette.
Fra kr 3 999,00

Norrøna trollveggen down850 Jakke (M) Caviar

trollveggen 850-dunjakke er den nye og mye lettere versjonen av vår varmeste og mest slitesterke dunjakke for herre. Jakken er skapt for eventyrlystne fjellklatrere med høye krav, og den er varm og slitesterk i møte med kalde og bratte fjell. Vi har forbedret både bevegelsesfriheten og volumet på jakken med et nytt, mer tettsittende design. Den har praktiske lommer du kan varme hendene i, en isolerende hette som kan justeres med én hånd, og en liten innerlomme.850 Cuin fyllspenst, 93-96% dunandel.
Fra kr 4 999,00

Patagonia Down Sweater (m) - Classic Navy

800-fyll dunjakke - perfekt til tur og fritid! Herre
Fra kr 3 199,00

Rab Valiance Jacket (m)

Valiance Jakke er en vanntett, dunjakke for herre som holder vannet ute, samtidig som den holder godt på varmen. Perfekt for kalde og fuktige omgivelser, med ei justerbar og komfortabel hette.
Fra kr 3 999,00