Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Diverse fiskeutstyr

Diverse fiskeutstyr

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Daiwa Caldia LT

Caldia gjør sitt inntog i LT-utvalget med sterkere og mindre modeller. Den slanke profilen skjuler en forsterket mekanisme mens den bringer Caldia 2500 under 200g-merket. Denne fjærvekten strekker seg til Tough Digigear-drivutstyret hvis volum, tykkelse og tenner er blitt raffinert for optimal ytelse: jevn vikling og økt holdbarhet og styrke. Disse fordelene forsterkes av den magnetiske Mag Sealed oljen, et unikt Daiwa-konsept. En endelig evolusjon kommer i den forsterkede aksen i rustfritt stål.
Fra kr 1 449,00

Daiwa LT Freams

Ulv i fåreklær i forhold til pris! En av de mer populære snellene i Daiwas haspelsnelleserie. Oppdatert til LT Conceptet for å heve den til et nytt nivå av styrke og ytelse. Air Bail, Twistbuster II, Magseal, Air Rotor, en ultralett aluminiumspole med Long Cast ABS, en redesignet snørefører og High Grip I-Shape-knotter. LTs tøffe Digigear leverer uovertruffen styrke og kraft.
Fra kr 1 099,00

FireLine Ultra 8 Smoke, 300meter spoler

FireLine Ultra 8 er resultatet av en stadig pågående evolusjon. Med Ultra 8har Berkleys ingeniører utviklet en ny FireLine med 8 kordeler (tråder) Dynema fibrer. Den er blitt rundere, glattere, kaster lengere og har en vesentlig forbedret mekanisk slitestyrke. Dette gjør Ultra 8 til den ideelle line for allsidig fiske.
Fra kr 199,00

G4 Pro Stockingfoot SLATE XXL 16/17

Spesialbestilt uavhentet Simms G4 Pro-bukse med fotstørrelse 16-17. Ca 49 - 50. Noen som har problemer med å finne seg ei god vadebukse for store kropper og store føtter, er dette en mulighet du bør benytte deg av. Veil pris er kr. 9.999.-, men vi selger den for kr. 7.999.-
kr 7 999,00

Inno dupp-pakke Assortert Assortert

Velkjente danske "sjøørretdupper" i samlepakke til kr. 250.- Assorterte størrelser av blanke intermediate- og grå synkedupper. Enkel å bruke både foran og bak fluene. 8 stk i pakken.
kr 250,00

Korkers Terror Ridge

Støvel med unik "Heel Lock" funksjon som gir maksimal støtte av foten på en behagelig måte. OmniTrax® utbyttbare såler gjør at du raskt og enkelt kan tilpasse støvelen til terrenget du ferdes i.
Fra kr 1 495,00

Røyeblinkpakke utgående Assortert

Snart tid for isfiske, og her har vi laget en pakkeløsning til en rimelig pris. 10 stk assorterte gode små og store røyeblinker til en pris av kr. 220.-! Litt bonus følger med i pakken. Bildet kan avvike noe i forhold til innhold.
kr 220,00

Shimano Sedona FI (Outletpriset)

En rimelig haspelsnelle fra Shimano som innehar gode egenskaper både på innsveiving, brems og snøreopplegging. G-Free Body-teknologien fra Shimano gjør at tyngdepunktet er trukket nærmere snellefestet, og virker behagelig over en tids fiske med bedre balanse i utstyret.
Fra kr 299,00

Shimano Stella FJ

Den smootheste og mest effektive drivlinjen i en haspelsnelle er nå enda jevnere og mer effektiv med forbedret holdbarhet. Vi presenterer Shimano Stella FJ. Den nye MicroModule II gir en ny ideell geardesign og geartannoverflate for fantastisk glatthet, og gir nesten dobbelt så god styrke som Shimanos allerede uovertruffen gearholdbarhet. X-Protect gjør den nye Stella opptil fem ganger mer motstandsdyktig mot de langsiktige skadelige effektene av vann enn den forrige modellen, så hver sving i håndtaket vil helt sikkert føles så god som ny, selv etter mange års bruk. I tillegg til ny Silent Drive, Long Stroke Spool, roterende rotordesign og en rekke andre nye high-end-funksjoner, betyr Stella virkelig et referanseindeks i Shimano-snurrende hjul.
Fra kr 5 999,00

Shimano Vanford (Outletpriset)

Denne modellen er et meget godt byggverk med kropp av C14+ som gir en lett, stiv og sterk kropp. Her unngås vridninger i kroppen ved hard kjøring, og det sørger for lang holdbarhet på det mekaniske urverket.Vanford har Shimanos kaldsmidde Hagane sveiv og mange av Shimanos premium-teknologier for økt ytelse og mange års holdbarhet. Vanfords SilentDrive og MicroModule Gear II-teknologier gir sammen et nytt nivå av jevn rotasjonsytelse, samtidig som den generelle spolevibrasjonen reduseres. Langkastspole sammen med meget godt snøreopplegg sørger for lange og flokefrie kast. Snella er meget vannmotstandsdyktig, og brukes også gjerne til kystfiske etter sjøørret.
Fra kr 1 299,00

Sildesluk 10-pk/ 25gr assortert

God sildesluk i 25 gram til fiske av sei, lyr, torsk, sjøørret m.m. Leveres i 10-pk med assorterte farge. Rimelig alternativ til kun kr. 150.- pr pakke. NB! Farger i pakke kan avvike noe i forhold til bildet!
kr 150,00

Sjøørretsluk 10-pk assortert Assortert

Velkjente gode sjøørretsluker fra Westin, Savage Gear og Sølvkroken i 10-pk til hyggelig pris. Pakkene har variasjoner i forhold til bildet.
kr 449,00