Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Diverse

Diverse

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Leirkjele 2,5l anodisert Sort

Solid og holdbar anodisert villmarkskjele. Robust og lett å rengjøre. Motstandsdyktig mot bulker og riper, og mot at maten brenner seg fast.
kr 349,00

Leirkjele 4l Anodisert Sort

Solid og holdbar villmarkskjele. Håndtak tilpasset oppheng med stativ. Passer til alle utendørs varmekilder. Bærebag med ventilasjon medfølger.
kr 399,00

Mammut Protection Airbag System (Restesalg)

Mammut PAS 1. generasjon av dette systemet for innbygging i Mammut Protection Airbag Ready sekker, eller for å skifte ut et tilsvarende defekt system. Pris er uten gasspatron og sekk. NB! Restesalg = God pris!
kr 999,00 kr 5 500,00

Mammut Removable Airbag System (Restesalg)

Mammut RAS 1. generasjon av dette systemet for innbygging i Mammut Ride Airbag Ready sekker, eller for å skifte ut et tilsvarende defekt system. Pris er uten gasspatron, og sekk er ikke med. NB! Restesalg = God pris!
kr 799,00 kr 4 800,00

Parabolfluas Emaljekopp - Svartflua

Våre populære emaljekopper med lokalvalgte uttrykk. Klassisk, hvit emaljekopp. Koppene emaljeres for hånd, som gjør at all kopper er ulike. Ujevnheter og prikker er naturlig for emaljen og bidrar til koppenes sjarme.
Volum: 30 cl.
kr 279,00

Primus OmniLite Ti med Brenselsflaske og pose

Primus sin mest avanserte brenner
kr 2 599,00

Sklibrettpakke Acapulka ,Komplett

Solid drag komplett med dragsele. Genialt for enkel tilkobling på Acapulka pulker, Fjellpulkens transportpulk eller Pariserpulken. Komplett pakke veier 2 kilo, og leveres i solid og sikker pose.
kr 2 099,00 kr 3 795,00