Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Crispi

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Crispi Nordland 75mm

SALG, SUPERPRIS!! Dette er en klassiske fjellskistøvel med 75mm front. Støvlene er litt lavere bak, slik at den kjennes komfortabel når du går. Støvlene passer med tradisjonell 75mm fjellskibindinger. Nordlands overdel er laget i vannavstøtende full grain - lær og Gore-Tex Extended Comfort- membran som holder deg tørr på beina uansett værforhold.
Fra kr 1 499,00

Crispi Nordland Bc

Dette er en klassiske fjellskistøvel som passer godt til både langdistanseskøyter og fjellski. Støvlene er litt lavere bak, slik at den kjennes komfortabel når du går. Støvlene passer med bindingssystem for Rottefella BC. Nordlands overdel er laget i vannavstøtende full grain - lær og Gore-Tex Extended Comfort- membran som holder deg tørr på beina uansett værforhold.
Fra kr 2 625,00

Crispi Stetind BC

Fjellets flotteste BC støvel!
Overdel i 2,6mm lær, gir stabilitet
Gore-Tex membran
Skarekant rundt hele
ABSS
Fra kr 3 999,00

CRISPI SVALBARD 75 GTX

SALG, SJEKK PRISEN! Dette er en varm, stabil og solid fjellskistøvel med integrert gamasje. Svalbard er designet for bruk i kalde forhold. Den integrerte gamasjen er laget i et ekstra kraftig Cordura - materiale med tapede sømmer, og støvlene har Gore-Tex - membran som holder deg varm og tørr på beina uansett værforhold. Støvlene på innsiden av gamasjen er laget i lær, og vil forme seg etter foten din etterhvert som den brukes.
Fra kr 2 499,00

CRISPI SVALBARD BC GTX

Dette er en varm, stabil og solid fjellskistøvel med integrert gamasje. Svalbard er designet for bruk i kalde forhold. Den integrerte gamasjen er laget i et ekstra kraftig Cordura - materiale med tapede sømmer, og støvlene har Gore-Tex - membran som holder deg varm og tørr på beina uansett værforhold. Støvlene på innsiden av gamasjen er laget i lær, og vil forme seg etter foten din etterhvert som den brukes.
Fra kr 3 999,00

Crispi Svartisen 75mm

SALG, SJEKK PRISEN! Dette er en teknisk fjellskistøvel med Gore-Tex. Støvlene har en utmerket miks av lengdemykhet og sideveis stabilitet som gjør Svartisen meget godt egnet for lange turer i både moderat og krevende terreng.
Fra kr 2 699,00

CRISPI SVARTISEN BC GTX

Dette er en teknisk fjellskistøvel med Gore-Tex®. Svartisen passer med bindingssystem for Rottefella BC. Støvlene har en utmerket miks av lengdemykhet og sideveis stabilitet som gjør Svartisen meget godt egnet for lange turer i både moderat og krevende terreng.
Fra kr 3 799,00

Crispi Valdres GTX M's

Crispi Valdres GTX er en lett og velstrukturert allround fjellstøvel med god stabilitet.
Fra kr 3 799,00