Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Brennere

Brennere

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Eagle Sharp Gassbrenner for stormkjøkken

Gjør stormkjøkkenet ditt om til et supereffektivt kokesystem! Erstatter rødspritbrenneren og festes enkelt i de fleste stormkjøkken
kr 449,00

GOSYSTEM ADAPT GS2000 - 2500W

En kraftig brenner til bruk i stormkjøkken. Passer i de fleste kjente stormkjøkken. Opererer både med dampgass og flytende gass ved hjelp av forvarmingsrør. Brenneren kobles til gassboks med en stålomspunnen slange. Brenneren tar liten plass slik at stormkjøkkenet kan pakkes ned på vanlig vis.
kr 499,00

JETBOIL Flash 1L

Flash er et 1-liters gasskjøkken konstruert for å koke vann, kaffe og mat, og koker opp 1/2 liter vann på 150 sekunder! Konstruksjonen er i aluminium, med neopren yttertrekk og bunnlokk som beskytter den kompakte brennerbasen. Flash benytter FluxRing® som er en patentert teknologi som fanger opp varmen fra brenneren og leder den direkte inn i kokeapparatet. Denne teknologien gjør at ingen varme går til spille og oppvarmingen har derfor ekstremt høy effektivitet. Piezo tenningsmekanisme - ingen fyrstikker nødvendig. Støtteben medfølger.
kr 2 179,00

Jetboil Sumo 1,8L

Sumo kokesett kombinerer Thermo-Regulate brennerteknologien fra Jetboil med den store 1,8 liters SUMO koppen, og resultatet er et uovertruffent komplett kokesystem når det skal lages mat til flere.
kr 2 499,00

Kovea Fireball Gassvarmer

Genial gassovn med reflektoregenskaper som er meget bra til oppvarming i telt og andre små rom. Perfekt til f. eks. isfisketelt. Leveres i praktisk plastfutteral. Reflektoren med brenner kan vinkles.
kr 1 599,00

MSR PocketRocket 2 Stove

En brenner for deg som skal teste turlivet eller ønsker å koke ettermiddagskaffen på det lokale utsiktspunktet.
kr 649,00

MSR PocketRocket Deluxe Stove 0.75L

Et brennersett for de turene hvor hvert gram teller eller de kortere ettermiddagsturene. En brenner for deg som skal teste turlivet eller ønsker å koke ettermiddagskaffen på det lokale utsiktspunktet.
kr 1 899,00

MSR PocketRocket DLX

Trenger du en brenner som er rask, pålitelig og lett? Da er MSR PocketRocket Deluxe brenneren din. Denne brenneren kan du bruke for de korte kveldsturene du ønsker å imponere med en kopp kaffe eller ha den som en reservebrenner på lengre turer i tilfelle hovedbrenneren streiker. Uansett, her er det en brenner som kan brukes til det meste, og med den lave vekten er dette en brenner som er lett å ta med seg på turen.
kr 1 249,00

MSR WindBurner Duo System 1,8L

Windburner Dup Stove System 1,8L er for deg som trenger vannkoking på en enkel måte langt utenfor allfarvei. Er du på turer der kaffe, te eller frysetørret mat er på menyen trenger du vannkoking gjort enkelt og effektivt. NB! Brenneren er kun tilpasset MSR panner med varmeveksler. Bruk av vanlige flate panner kan ødelegge brenneren!
kr 2 979,00

MSR WindBurner Group System Ass 2.5L

Windburner kokesystemet er for deg som liker matlaging på en enkel måte langt utenfor allfarvei. Vi mener systemet er perfekt for fjellkokker som vil lage god mat med ekte råvarer. Middagen du lager hjemme skal du kunne lage til fjells. Eller lag middagen til skogs eller i parken en vanlig hverdag. Systemet gjør det mulig å lage alt fra pannekaker til store gryteretter til mange personer. På grunn av presis effektjustering og ekstrem vindbeskyttelse fra putring til koking kan man diske opp med de herligste retter. Her har man også et effektivt firesesongers vannkokesystem for store grupper ved bruk av StockPot kjelen på 4,5L. Med nugatti på tube lager du barnas favoritt; Crêpe Chocolate.
kr 3 199,00

MSR Windburner Personal Stove

Windburner Personal Stove System er for deg som trenger vannkoking på en enkel måte langt utenfor allfarvei. Er du på turer der kaffe, te eller frysetørret mat er på menyen trenger du vannkoking gjort enkelt og effektivt. NB! Brenneren er kun tilpasset MSR panner med varmeveksler. Bruk av vanlige flate panner kan ødelegge brenneren!
kr 2 349,00

MSR WindPro 2 Stove

MSR WindPro 2 - selvstående gassbrenner
WindPro 2 er brenneren som gjør at du kan ta matlagningen til nye høyder. Brenneren er perfekt for steking av pannekaker siden flammen spres godt av det store brennerhodet. Finjustering av effekten gjør den også perfekt for putring av saus og supper. WindPro 2 er altså for deg som ser etter en stødig gassbrenner for all slags bruk. Meget stillegående brenner med stort brennerhode som sprer varmen godt.
kr 1 649,00