Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Brennere og tilbehør

Brennere og tilbehør

Select Subcategory
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Eagle Sharp Gassbrenner for stormkjøkken

Gjør stormkjøkkenet ditt om til et supereffektivt kokesystem! Erstatter rødspritbrenneren og festes enkelt i de fleste stormkjøkken
kr 449,00

GOSYSTEM ADAPT GS2000 - 2500W

En kraftig brenner til bruk i stormkjøkken. Passer i de fleste kjente stormkjøkken. Opererer både med dampgass og flytende gass ved hjelp av forvarmingsrør. Brenneren kobles til gassboks med en stålomspunnen slange. Brenneren tar liten plass slik at stormkjøkkenet kan pakkes ned på vanlig vis.
kr 499,00

JETBOIL Flash 1L

Flash er et 1-liters gasskjøkken konstruert for å koke vann, kaffe og mat, og koker opp 1/2 liter vann på 150 sekunder! Konstruksjonen er i aluminium, med neopren yttertrekk og bunnlokk som beskytter den kompakte brennerbasen. Flash benytter FluxRing® som er en patentert teknologi som fanger opp varmen fra brenneren og leder den direkte inn i kokeapparatet. Denne teknologien gjør at ingen varme går til spille og oppvarmingen har derfor ekstremt høy effektivitet. Piezo tenningsmekanisme - ingen fyrstikker nødvendig. Støtteben medfølger.
kr 2 179,00

Jetboil Fuel Can Stabilizer

Støttebein for montering på gassbokser. Passer de fleste gassbokser til turkjøkken og brennere. Meget god sak for bedre sikkerhet ved bruk av gassbrennere.
kr 149,00

Jetboil Pot Support

Koke-/ steketopp til å sette på brenneren i Jetboil turkjøkken. Med denne kan du bruke ordinære panner til matlaging på denne brenneren.
kr 189,00

Jetboil Sumo 1,8L

Sumo kokesett kombinerer Thermo-Regulate brennerteknologien fra Jetboil med den store 1,8 liters SUMO koppen, og resultatet er et uovertruffent komplett kokesystem når det skal lages mat til flere.
kr 2 499,00

Kovea Fireball Gassvarmer

Genial gassovn med reflektoregenskaper som er meget bra til oppvarming i telt og andre små rom. Perfekt til f. eks. isfisketelt. Leveres i praktisk plastfutteral. Reflektoren med brenner kan vinkles.
kr 1 599,00

MSR Coffee Press Kit, WindBurner

WindBurner Coffee Press Kit gjør at du kan lage presskanne kaffe med din MSR WindBurner Personal kjele Med WindBurner Coffee Press Kit kan lage god presskannekaffe til gjengen. Du kan briljere med like god kaffe på tur som hjemme i stua. Kaffen smaker uansett alltid godt på tur.
Fra kr 399,00

MSR Fuel Bottle 591 ml

Fuel Bottle er brenselsflaske til oppbevaring av drivstoff. Flasken er laget av aluminium og er lufttett. Brenselsflaskene til MSR er kun kompatible med MSR sine pumper. Passer alle drivstoffbrennere fra MSR. Lokket på brenselsflaskene er barnevennlig – man må trykke det ned og snu på det.
kr 349,00

MSR Fuel Bottle 887 ml

Fuel Bottle er brenselsflaske til oppbevaring av drivstoff. Flasken er laget av aluminium og er lufttett. Brenselsflaskene til MSR er kun kompatible med MSR sine pumper. Passer alle drivstoffbrennere fra MSR. Lokket på brenselsflaskene er barnevennlig – man må trykke det ned og snu på det.
kr 399,00

MSR PocketRocket 2 Stove

En brenner for deg som skal teste turlivet eller ønsker å koke ettermiddagskaffen på det lokale utsiktspunktet.
kr 649,00

MSR PocketRocket Deluxe Stove 0.75L

Et brennersett for de turene hvor hvert gram teller eller de kortere ettermiddagsturene. En brenner for deg som skal teste turlivet eller ønsker å koke ettermiddagskaffen på det lokale utsiktspunktet.
kr 1 899,00