Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Om oss

Spennende friluftsbutikk i "innertiern" i Harstad sentrum med fokus på kvalitetsvarer, kompetanse, service og opplevelse. Butikkflate ca 250 kvm.
Butikken ble etablert i mai 1990, og startet da med salg av sportsfiskeutstyr og parabolantenner. Vi ble raskt kjent i store deler av sportsfiskemarkedet, og salget av paraboler ble fort skrinlagt til fordel for større utvalg av fiskeutstyr, og turutstyr av høy kvalitet.

Vi selger kvalitetsutstyr som duger til fluefiske, sjøfiske, innlandsfiske, tur- fjell- og toppturski, klatring, kvalitetsbekledning og fottøy til tur og fritid og selvfølgelig mye turutstyr av høy kvalitet.
Våre ansatte er hyggelige og flinke folk med diverse spesialfelter, men som aktive friluftsfolk er det hjelp å få på alle varegrupper.
Parabolflua er en butikk de fleste friluftsinteresserte som besøker Harstad, velger å bruke når de først er her. 


Parabolflua er nå en nisjebutikk i Sport1-kjeden, og utstyret er “håndplukket” ut fra krav vi har om kvalitet, egenskaper og servicebackup.
Vi er tilknyttet nettbutikken «Sport1.no», og kunder kan bruke den og hente varene hos oss. Der tilbys et større, og annet sortiment enn det vi har.

Butikken har et godt skiverksted for tur-, fjell- og toppturski.